Partnerpagina

UV-Fashions

UV-Fashions is Europa's grootste aanbieder van uv-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. De missie van UV-Fashions is om huidkanker te voorkomen en iedereen met een medisch huidprobleem vrijheid in de zon te bieden.

UV-Fashions

Blootstelling aan UVA-stralen veroorzaakt veroudering van de huid, blootstelling aan UVB-stralen zorgt voor verbranding. In tegenstelling tot veel zonnebrandcrèmes beschermt uv-kleding zowel tegen UVA- als UVB-straling.

Combineren
De optimale manier van bescherming is om het beste van de twee werelden te combineren. Zorg ervoor dat je een zo groot mogelijk deel van je lichaam bedekt met uv-beschermende (zwem)kleding. Als aanvulling daarop geldt het belang van insmeren van de onbedekte lichaamsdelen (bijvoorbeeld hals, handen en gezicht). Smeer de onbedekte lichaamsdelen om de twee uur in met een zonnebrandcrème die tenminste SPF30 biedt, maar gebruik liever nog SPF50. Wanneer de huid op jonge leeftijd verbrandt, verhoogt dit de kans op het ontwikkelen van huidkanker op latere leeftijd. Door uv-(zwem)kleding te dragen, verklein je het risico dat jij of jouw kinderen in aanraking komen met deze ernstige huidaandoening.

Samenwerking met Reddingsbrigade
Happy Skinz werkt samen met Reddingsbrigade Nederland en UV-Fashions bij de campagne Zonbescherming. Deze drie partners vinden het essentieel om goed te beschermen tegen overmatige blootstelling aan uv-straling. Dit kan door bijtijds en regelmatig (om de twee uur) zonnebrandcrème te smeren met minimaal beschermingsfactor SPF30. In combinatie met het dragen van uv-beschermende kleding. Overmatige blootstelling aan uv-straling kan leiden tot huidkanker *.

Aanbod: 10% korting
UV-Fashions en Reddingsbrigade Nederland zijn een partnership aangegaan op het gebied van zonbescherming. Hiermee hopen beide partners de maatschappij bewuster te maken van de gevaren van uv-straling en bij te dragen aan de preventie van huidkanker. Bij UV-Fashoins zijn uv-beschermende (zwem)kleding en accessoires te krijgen met een korting van 10% door de kortingscode RNUVF10% in te voeren bij je bestelling in de shop van UV-Fashions. Bovendien doneert UV-Fashions 10% van de aankoopbedragen in 2022 aan Reddingsbrigade Nederland; dit tot een totaalbedrag van maximaal € 2000,- (inclusief btw). Ook zijn 30 uv-beschermende polo's aan Reddingsbrigade Nederland beschikbaar gesteld, die tijdens landelijke events en promotionele activiteiten gebruikt kunnen worden.

* Huidkanker is met afstand de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Een groot deel van de nieuwe gevallen van huidkanker kan worden voorkomen door verbranding door te zon te voorkomen door middel van goede bescherming en het raadplegen van de uv-index.

UV Fashions logo