Partnerpagina

Happy Skinz

Happy Skinz biedt laagdrempelige en effectieve manieren voor het aanbrengen van zonnebrand, waardoor mensen eerder geneigd zijn zich te beschermen tegen verbranding door de zon. Het streven is om mensen bewust te maken van de noodzaak daartoe. Happy Skinz wil zo helpen het aantal nieuwe gevallen van huidkanker terug te dringen.

Happy Skinz

Happy Skinz levert zonnebrandcrème en bijbehorende dispensers. Over het algemeen zijn deze producten gekoppeld aan communicatiemiddelen (waaronder flyers, posters en informatieborden), die samen met partners worden ontwikkeld. Happy Skinz biedt ook diensten aan waarbij medewerkers/vrijwilligers met een zonnebrandspray-rugzak rondlopen op bijvoorbeeld een festival om bewustwording te creëren en direct zonnebrandspray bij bezoekers aan te brengen. De zonnebrandspray-rugzak hebben ze zelf ontwikkeld.

Samenwerking met Reddingsbrigade 
Happy Skinz werkt samen met Reddingsbrigade Nederland en UV-Fashions bij de campagne Zonbescherming. Deze drie partners vinden het essentieel om goed te beschermen tegen overmatige blootstelling aan uv-straling. Dit kan door bijtijds en regelmatig (om de twee uur) zonnebrandcrème te smeren met minimaal beschermingsfactor SPF30. In combinatie met het dragen van uv-beschermende kleding. Overmatige blootstelling aan uv-straling kan leiden tot huidkanker *.

Partnership
Het partnership beoogt de aandacht voor het maatschappelijk belang van goede zonbescherming te vergroten. Daarnaast worden aan bijna 70 reddingsbrigades met een toezichtfunctie, langs de kust en in waterrijke recreatiegebieden, zonnebrandcrème en dispensers ter beschikking gesteld. Hierdoor wordt het voor de leden laagdrempelig om zich te beschermen tegen verbranding door de zon. Het belang van zonbescherming wordt bij zowel leden als bezoekers onder de aandacht gebracht in de vorm van flyers en posters. Hierop staan tips die helpen veilig om te gaan met de zon.

Aanbod: 10% korting
Alle (overige) reddingsbrigades en partners van Reddingsbrigade Nederland kunnen producten van Happy Skinz (zonnebrandcrème en dispensers) bestellen met een korting van 10% door gebruik te maken van de kortingscode RN10%2022 bij een bestelling in de webshop van Happy Skinz.

* Huidkanker is met afstand de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Een groot deel van de nieuwe gevallen van huidkanker kan worden voorkomen door verbranding door te zon te voorkomen door middel van goede bescherming en het raadplegen van de uv-index.

happy skinz logo