Terug
Nieuws

Reddingsbrigade Nederland neemt nieuwe website in gebruik

Sinds vandaag is de geheel nieuwe website van Reddingsbrigade Nederland in gebruik genomen. Het vertrouwde www.reddingsbrigade.nl heeft een compleet vernieuwd ontwerp, is gebruiksvriendelijker en toegankelijker op tablet en mobiel.

Eén van de foto's uit de carrousel op de homepage van de nieuwe website

Op de vernieuwde publiekswebsite zijn inhoud en structuur volledig herzien, en zorgt het frisse ontwerp voor een overzichtelijke indeling. De duidelijke teksten, foto's van hoge kwaliteit en het ondersteunend videomateriaal zijn indrukwekkend. Vooral de carrousel op de homepage springt in het oog en onderstreept waar de reddingsbrigade voor staat.

Wat staat er op de agenda, wie zijn wij, wat doen wij, wat jij kunt doen voor ons, wat jij kunt doen bij ons of wat jij kunt worden bij ons? Op al deze vragen zijn de antwoorden te vinden op www.reddingsbrigade.nl.
 
Concept en ontwerp zijn aan de hand de kernwaarden van de reddingbrigade in designprincipes verwerkt door het Zwolse Pixelpillow. Websitebouwer Stipp uit Deventer realiseerde de technische vertaling van de designprincipes en bouwde de website. Ook leden van de reddingsbrigade werden ter gelegenheid van de beleidsvoorbereidende vergadering in maart in een workshop gevraagd hun eerste ervaringen te delen omtrent de gekozen designprincipes. Met de opgehaalde ervaringen werden de designprincipes aangescherpt.

Deel 

Meer nieuws

overzicht