Terug
Nieuws

Reddingsbrigade promoot film Oeps! Kids overboord

Reddingsbrigade Nederland ging een samenwerking aan met onafhankelijk filmdistributeur In The Air voor promotie van de animatiefilm Oeps! Kids overboord. Sinds 14 december in de bioscoop! Kinderen en ouders die uitkijken naar een ark vol dieren en de spannende avonturen van Finny, Leah en Jelly houden deze website goed in de gaten voor winacties!

Winactie! Win vrijkaarten voor 'Oeps! Kids overboord'
(deelname tot en met 8 januari 2023)
Winactie! Win kaarten voor de première van 'Oeps! Kids overboord'
(deelname tot en met 8 december 2022)

Tip! Bekijk de eerste officiële trailer, de tweede officiële trailer en de officiële website!

Oeps! Kids overboord
Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vasteland en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en de herbivoren elk moment omslaan... Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Oeps!

Aan boord van hun geïmproviseerd vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van zeer bekende wezens. Gaat het de arkbewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

Bekijk ook de website van In The Air voor meer informatie!

Let op: Oeps! Kids overboord draait sinds 14 december in de bioscoop!

Deel 

Meer nieuws

overzicht