Terug
Nieuws

Reddingsbrigade Nederland sluit contract met SportEmotion en ERIMA

De directeuren van Reddingsbrigade Nederland, SportEmotion en ERIMA Nederland ondertekenden maandag 4 juli een samenwerkingsovereenkomst. De drie partijen zetten de komende vier jaren de schouders onder het realiseren van een professionele aankleding en uitstraling van de Nationale Teams Lifesaving. Ook voor de aangesloten reddingsbrigades worden allerlei mogelijkheden geboden.

Rob Deenen (SportEmotion), Koen Breedveld (Reddingsbrigade Nederland) en Arian Verrijt (ERIMA) zetten hun handtekening in zwembadcomplex Groenhovenbad in Gouda. (Foto: PR)

ERIMA Nederland verzorgt in samenwerking met zwemspecialist SportEmotion in Barendrecht het kledingpakket voor de Nationale Teams Lifesaving. De basis hiervoor is gekozen uit de nieuwe en populaire teamlijn Six Wings van ERIMA, in de opvallende kleuren oranje / 'new orange' gecombineerd met zwart. SportEmotion ontwikkelt met Reddingsbrigade Nederland een webshop waarbij leden en verenigingen direct voordeel kunnen halen uit de aangegane samenwerking.

Lifesavingsport
De lifesavingsport is ontwikkeld om lifeguards fit en scherp te houden voor het echte reddingswerk in, op en langs het water. Zwembad, zee en strand vormen de arena's voor de wedstrijdonderdelen, die onderverdeeld zijn naar 'pool events' en 'ocean events'. Sporters gaan daarbij zowel individueel als in teamverband de krachtmeting met elkaar aan. Van 26 september tot en met 2 oktober 2022 wordt in het Italiaanse Riccione gestreden tijdens de Wereldkampioenschappen Lifesaving.

Deel 

Meer nieuws

overzicht