Terug
Nieuws

Reddingsbrigades bij verkiezing Club van het Jaar

Veertien reddingsbrigades en IRB Lifesaving Netherlands zijn genomineerd in het kader van de verkiezing Club van het Jaar 2021. Nomineren was mogelijk tot en met 5 mei op www.clubvanhetjaar.nl. Tot en met 24 mei kan iedereen op de genomineerden stemmen. Op 26 mei worden de winnaars per gemeente en provincie bekendgemaakt.

,,Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurverenigingen'', stelt de organisatie. ,,Gelukkig is het verenigingshart sterk en laten verenigingen zich massaal van hun meest creatieve kant zien. Om zo extra inkomsten te genereren in een tijd waarin bijna alle activiteiten wegvallen, maar ook om in verbinding te blijven met de leden en de buurt.''

Oproep
Leden die trots zijn op de veerkracht die hun reddingsbrigade het afgelopen jaar heeft laten zien, werden opgeroepen hun vereniging te nomineren voor de verkiezing Club van het Jaar 2021. Dat leverde de navolgende genomineerden op:

De provincie- en wildcardwinnaars pitchen hun club online voor de vakjury in de week van 1 juni. Bij de feestelijke awarduitreiking op 9 juni wordt bekend welke sport- en cultuurvereniging zich Club van het Jaar 2021 mogen noemen.

Prijzen
De landelijke winnaars winnen, naast de titel Club van het Jaar 2021: een masterclass naar keuze van een expert; een professionele promovideo van de vereniging; en een podium in regionale en landelijke media om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem dat ze een jaar lang in hun communicatie mogen inzetten. ,,Maar van zowel de gemeente-, provincie- als landelijke winnaars horen we elk jaar weer dat de waardering en erkenning die zij als vereniging krijgen eigenlijk het mooiste zijn.''

Deel 

Meer nieuws

overzicht