Terug
Agenda

Webinar: Makkelijk proffesioneel evenemententoezicht organiseren

Het eerstvolgende webinar van Reddingsbrigade Nederland heeft als thema 'Evenementen Management Applicatie (EMA)'. Vanwege de herfstvakanties zal deze webinar een week later dan gebruikelijk plaatsvinden, op op woensdag 27 oktober.

Het organiseren van toezicht bij een evenement vergt vaak behoorlijk wat extra tijd en inspanning. Binnenkort kan iedere lokale reddingsbrigade dit op een makkelijkere professionele wijze doen. Reddingsbrigade Nederland realiseert namelijk samen met de Brunel Foundation de Evenement Management Applicatie (EMA). Deze software applicatie ondersteunt de Operationeel Coördinatoren bij het professioneel organiseren en managen van het evenemententoezicht. De applicatie zorgt voor winst op gebied van professionaliteit, efficiency en kwaliteit. De verwachting is dat de EMA eind dit jaar beschikbaar komt. 

Tijdens deze Webinar krijgen betrokkenen een exclusief voorproefje van de prachtige mogelijkheden die deze nieuwe applicatie biedt. Na een korte introductie krijgt u aan de hand van een herkenbaar praktijkvoorbeeld een demo. Tot slot hoort u welke stappen nog volgen tot het moment waarop u zelf actief aan de slag kan gaan met de EMA. Mark Peeters, projectcoördinator EMA, verzorgt het webinar en beantwoord graag uw vragen. 

Deel 

Meer uit de agenda

overzicht