Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederweert

Burgemeester H.F.M. Evers van Nederweert verrichtte op Tweede Paasdag (17 april jl.) de prijsuitreiking van de EHAD-wedstrijd van de Reddingsbrigade Nederweert. In het bijzijn van diverse andere reddingsbrigades bedankte hij de vrijwilligers van de Reddingsbrigade Nederweert voor de vaak jarenlange belangeloze inzet voor de vereniging en de inwoners van Nederweert.

Hij sprak daarbij uit dat de activiteiten als ‘auto te water’ en de opleidingen reddend zwemmen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood, zeker in een waterrijke omgeving als in de gemeente Nederweert. Zijn bezoek stond tevens in het kader van het 100-jarig bestaan van Reddingsbrigade Nederland.

Reddingsbrigade Nederweert is een bijzonder actieve vereniging die midden in de maatschappij staat en een maatschappelijke rol met verve vervuld. De vereniging is daarmee een voorbeeld voor vele andere verenigingen. De reddingsbrigade ontving van de burgemeester een mooi geldbedrag dat naar eigen inzicht besteed mag worden ten behoeve van de vrijwilligers. 

foto: Reddingsbrigade Nederweert - 17 april 2017

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld