Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Echt

In het weekend van 24 en 25 juni organiseerde Reddingsbrigade Echt op Landgoed Hommelheide voor de 18e keer Baywatch. Baywatch is een lifesaving wedstrijd met dit jaar meer dan 150 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland. Bij die gelegenheid heeft de Reddingsbrigade Echt in het kader van het 100-jarig jubileum van Reddingsbrigade Nederland een lifesaving board in ontvangst mogen nemen van de Gemeente Echt-Susteren.

Reddingsbrigade Nederland heeft de diverse gemeenten waarin Reddingsbrigades actief zijn gevraagd om samen met de plaatselijke brigade het jubileum te vieren. In overleg tussen de club en het  gemeentebestuur is besloten om een nieuw board aan te schaffen dat leden van jong tot oud de komende jaren kunnen gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden. Tijdens de pauze van Baywatch overhandigde Geert Frische,wethouder sport van Gemeente Echt-Susteren, op zaterdag 24 juni het board aan de vereniging.

Als vereniging zijn wij enorm trots op dit lifesaving board in de kleuren en met de tekst van 'Het smalste stukje Nederland'. Met dit board kan de Reddingsbrigade Echt haar bijdrage leveren aan het  promoten van ‘Het smalste stukje Nederland’ in binnen- en buitenland. De Reddingsbrigade Echt dankt het gemeentebestuur van Echt-Susteren voor dit mooie cadeau. Tevens willen wij Reddingsbrigades Nederland langs deze weg feliciteren met hun honderdjarig bestaan.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld