Reddingsbrigade Nederland

Doe mee aan de kleurplaatactie in het 'Vakantie Doeboek 2019' van Hoogvliet!

Reddingsbrigade Nederland ging opnieuw een samenwerking aan met Hoogvliet. In het 'Vakantie Doeboek 2019' van deze supermarktketen zijn twee speciale pagina's opgenomen: een met tips van Reddingsbrigade Nederland én informatie over strandvlaggen en het PAW Patrol 06-polsbandje; en een met een kleurplaat, waarmee basisprijzen en hoofdprijzen te winnen zijn.

Vakantie DoeBoek Hoogvliet 2019

Het 'Vakantie Doeboek 2019' van Hoogvliet (met een waarde van 2,99 euro; gratis bij aankoop van minimaal 10,00 euro aan boodschappen) is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Zij kunnen de kleurplaat (pagina 45) inkleuren en de benodigde gegevens eronder (laten) invullen. Om kans te maken op de prijzen, moet de kleurplaat vóór 8 september worden gestuurd naar: Reddingsbrigade Nederland, Dokweg 149, 1976 CA IJmuiden. Het is ook mogelijk een foto of scan ervan te maken en het bestand te verzenden naar communicatie@reddingsbrigade.nl.

Alle prijswinnaars ontvangen vóór 10 oktober persoonlijk bericht én het basispakket. De hoofdprijswinnaars krijgen daarbij twee toegangsbewijzen (geldig tot en met 31 december 2019) voor Madurodam in Den Haag. In deze beroemde miniatuurwereld is van alles te beleven en te zien, waaronder een strandpost en materieel van Reddingsbrigade Nederland.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld