Reddingsbrigade Nederland

Lifeguard, iets voor jou?

03 april 2018

Ben jij gek op zon, strand, zee en/of binnenwater? Kun je goed zwemmen? Vind je het leuk om anderen te helpen en gezamenlijk actief te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op verschillende locaties in het land hebben reddingsbrigades voor het zomerseizoen behoefte aan (extra) lifeguards. Lifeguards zijn actief op de stranden van de Noordzeekust, op Texel en bij binnenwater, zoals recreatieplassen. Zij hebben een verantwoordelijke taak en leren aanvullende vaardigheden om hun werk goed te kunnen uitvoeren, zoals varen op een reddingsboot en het besturen van een hulpverleningsvoertuig op een drukbezocht strand.

Als lifeguard houd je toezicht langs het water, geef je badgasten voorlichting over zwemmen in open water, herenig je ouders en kinderen die elkaar uit het oog zijn verloren, help je mensen die in de problemen zijn gekomen in en nabij het water, en verleen je EHBO. Daarnaast bouw je al snel een hechte band op met de andere vrijwilligers binnen de reddingsbrigade. Niet te vergeten: je bent de hele dag lekker buiten bezig!

Geef je hier op:

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld