Reddingsbrigade Nederland

Even voorstellen: Fedor Hes - Bondscoach Lifesaving Sport Senioren

05 februari 2018

Eind vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar invulling van de vacature voor Bondscoach Lifesaving. Na een uitgebreide sollicitatieprocedure zijn we blij dat we aan u mogen voorstellen: Fedor Hes.

Fedor Hes is per 1 februari aangesteld als Bondscoach Lifesaving voor het Nationale Team Lifesaving Senioren. "Met veel plezier en enthousiasme mag ik een bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van de Lifesaving Sport! In nauwe samenwerking met atleten, coaches en het verdere begeleidingsteam ga ik mijn expertise inzetten om tot mooie prestaties te komen", aldus Fedor Hes. 

Erik van Daalen portefeuillehouder Sport binnen het bestuur van Reddingsbrigade Nederland geeft aan "Wij zijn blij met Fedor als nieuwe bondscoach voor het Nationale Team Senioren. Zijn kennis en ervaring op het gebied van trainen van zwemmers op topniveau gaan ons, naast de al beschikbare kennis, helpen in het naar een nog hoger niveau brengen van onze sport. Zeker met de voorbereidingen richting het WK Lifesaving in Adelaide in november dit jaar."

Wij heten Fedor van harte welkom bij Reddingsbrigade Nederland en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie!

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld