Zwem-ABC

Nationale Zwemdiploma's halen bij een reddingsbrigade

Veel reddingsbrigades geven ook zwemles. Goed leren zwemmen voorkomt verdrinking en draagt eraan bij dat kinderen zwemmen leuk blijven vinden. Om die reden is Reddingsbrigade Nederland aangesloten bij het programma voor de Nationale Zwemdiploma's van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). We zijn er trots op dat onze instructeurs de licenties hebben om op te leiden voor het Zwem-ABC.

 

Nationale Zwemdiploma's halen bij een reddingsbrigade

Reddingsbrigade Nederland en alle reddingsbrigades vinden het belangrijk dat kinderen goed leren zwemmen, en zichzelf kunnen redden in het water. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en hebben ruimschoots aandacht voor allen die zwemles nemen, ook als iemand even meer tijd nodig heeft. En, omdat de zwemlessen door onze vrijwilligers worden gegeven, blijft zwemles volgen bij brigades betaalbaar. Verder willen we heel graag dat leren zwemmen ook leuk is. Want kinderen moeten na het halen van hun zwemdiploma('s) vooral blijven zwemmen. Liefst bij een reddingsbrigade, maar anders elders.

Zwem-ABC
Het Zwem-ABC (elementair zwemmen) is bedoeld om mensen (beter) te leren zwemmen, en daarmee zelfredzaamheid te bevorderen.

Zwem-ABC

Klik hier voor een overzicht van alle reddingsbrigades waarbij de diploma's van het Zwem-ABC te halen zijn.

Ook volwassenen die nog niet kunnen zwemmen, zijn van harte uitgenodigd om bij ons te leren zwemmen!

Luistertip!
Zwemdiploma, A B C (songtekst) - Kinderen voor Kinderen