Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland en Nick jr. werken samen in veiligheidscampagne

Reddingsbrigade Nederland en de kinderzender Nick jr. slaan ook in de zomer van 2018 de handen ineen voor een veiligheidscampagne gericht op waterveiligheid voor jonge kinderen. Reddingsbrigade Nederland wil iedereen veilig van het water laten genieten, zo ook de allerkleinste. In deze veiligheidscampagne zal Zuma, de lifeguardhond uit de succesvolle Nickelodeon-serie PAW Patrol, in samenwerking met de Reddingsbrigade ouders en kinderen informeren over de veiligheid rond het water.

Lifeguard Zuma en de Reddingsbrigade geven tips aan jonge kinderen

PAW Patrol is sinds november 2013 te zien bij Nick jr. en is een absolute kijkcijferhit door de unieke mix van humor, stoere voertuigen en hun probleemoplossend vermogen. De 5 heldhaftige pups, onder leiding van Ryder, bewaren de veiligheid in hun woonplaats Adventure Bay en nu in deze samenwerking ook aan het Nederlandse strand en bij recreatieplassen.

Reddingsbrigade Nederland en Nick jr. trappen de veiligheidscampagne af op maandag 21 mei met een "PAW Patrol stranddag bij de Reddingsbrigade" op het strand van Scheveningen. Kinderen en hun ouders zijn van 13.00 tot 16.00 uur welkom op het strand voor een leuke en leerzame stranddag vol met sport en spel activiteiten! Dit alles vindt plaats bij post 4 van de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade, ter hoogte van de Keizerstraat.

Lifeguards van de Reddingsbrigade delen vanaf 21 mei gratis PAW Patrol 06-polsbandjes uit op het strand en bij recreatieplassen.  Hierop kunnen ouders hun telefoonnummer noteren en kan een  gevonden kind sneller met de ouders worden herenigd. In totaal worden er 200.000 PAW Patrol 06-polsbandjes uitgedeeld.

Voor meer informatie en tips kijk ook op  www.nickelodeon.nl/veiligmetpawpatrol    

Zomer 2018 kleurwedstrijd "Zuma bij de Reddingsbrigade"

Kleur de Zuma kleurplaat (zie download rechts op deze pagina) zo mooi mogelijk in en maak kans op een PAW Patrol strandppaket!

Lever je kleurplaat in en maak kans op een PAW Patrol Strandpakket! Elke 1e woensdag van de maand maken we de winnaar bekend dit het prijzenpakket krijft thuisgestuurd. Je kan je kleurplaat insturen van van 1 juni t/m 30 september 2018. 

Stuur je kleurplaat op naar: Reddingsbrigade Nederland, Dokweg 149, 1976 CA IJmuiden. Of maak een foto en mail die naar communicatie@reddingsbrigade.nl.

De prijswinaars zullen bekend worden gemaakt op:
woensdag 6 juni, woensdag 4 juli, woensdag 1 augustus, woensdag 5 september en woensdag 3 oktober.


Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld